Wie zijn we?

Wij zijn een gemotiveerd team van 4 logopedisten. Samen bundelen wij onze kennis om iedere persoon zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn allemaal aangesloten bij de beroepsvereniging van de logopedisten, de VVL (http://www.vvl.be). Op die manier blijven wij administratief en inhoudelijk zo goed mogelijk van alles rond logopedie op de hoogte. Wij zijn werkzaam in onze praktijken te Torhout en Aartrijke

Linda Soenen

Coördinator – specialisatie: rekentherapie – articulatietherapie /r/ – praktijk Torhout/Wijnendale 0485 / 61 40 67

Ik ben afgestudeerd als bachelor in de logopedie in juni 1983. Het jaar daarop ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Aanvankelijk combineerde ik dit met een aantal uren in dienstverband. Een tiental jaar geleden beslisten we om de praktijk een naam de geven. We kozen voor de naam ALFABET. Ondertussen werken we met 4 logopedisten in de praktijk. Je vindt ons terug op 3 verschillende werkadressen. Ik ben meestal de contactpersoon bij een eerste aanmelding. Alle nieuwe patiënten worden door mij getest. 

Ik vind het belangrijk om naast de administratieve taken ook nog therapie te geven. Ik behandel voornamelijk leerproblemen, taalproblemen en articulatorische problemen. Ik volg regelmatig bijscholingen. Mijn hobby’s zijn het maken van knuffels, koken en lezen.

Heidi Reynaert

logopediste – specialisatie: leerstoornissenpraktijk Torhout 0475 / 58 01 57

Ik ben Heidi Reynaert. Ik woon in Moorsele, maar werk al ruim 25 jaar in Torhout. Ik ben gehuwd met Willem en wij hebben 1 dochter, Maxine. In mijn vrije tijd hou ik van lezen, wandelen, op reis gaan,… 

Heidi Neyens

Logopediste – specialisatie: leerstoornissen en oro-myofunctionele stoornissen – praktijk Aartrijke 0476 / 53 23 94

In 2012 studeerde ik van de opleiding logopedie af aan de Universiteit van Gent. Al snel kon ik starten bij Dienst Alfabet in Aartrijke. Doorheen de jaren heb ik al heel wat ervaring kunnen opdoen in het werken met kinderen en volwassenen, dit zowel in de groepspraktijk, als tijdens vervangingen in een rusthuis en revalidatiecentrum. Een persoonlijke aanpak en een goed contact met alle betrokken partijen staan voor mij centraal in de logopedische behandeling. Ik volgde de opleiding tot myofunctioneel therapeut, en start in 2021 ook met het postgraduaat leerstoornissen. Daarnaast volg ik ook regelmatig studiedagen om up to date te blijven.

Lotte Colpaert

Logopediste – praktijk Torhout/Wijnendale 0496 / 76 39 68

Hallo Ik ben Lotte Colpaert. Ik studeerde logopedie aan Vives Hogeschool Brugge en studeerde af in juni 2019. Ik liep stage in een CAR, een zelfstandige praktijk en het buitengewoon lager en secundair onderwijs. Sinds september 2019 werk ik bij Alfabet. Ik werk zowel in Torhout als in Wijnendale.Tijdens mijn vrije tijd ga ik af en toe eens wandelen met de hond of vind je mij in de keuken terug.

 

Linda Soenen – 0485 / 61 40 67
linda.soenen@skynet.be

Nachtegaalstraat 8
8820 Torhout

Consciencestraat 6A
8820 Wijnendale

Engelstraat 16
8211 Aartrijke

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: